Tisztelt Tagtársaink!

 a Magyar Geofizikusok Egyesületének Ifjúsági Bizottsága és a Magyarhoni Földtani Társulat Ifjúsági Bizottsága 2024. április 5-6-án Egerben, a a Hotel Szent Istvánban rendezi meg hagyományos közös konferenciáját, az

Ifjú Szakemberek Ankétját. 

Az idei rendezvény előadásait 35 év alatti geológus és geofizikus előadóknak és társszerzőiknek három kategóriában hirdetjük meg:

➢ elméleti,

➢ gyakorlati,

➢ poszter szekcióban.

Előadások

➢ Időtartama: 15 perc (vita az előadói blokkok végén).

➢ A bemutatók nyelve angol.

➢ Az előadások angol, illetve magyar nyelven egyaránt megtarthatók.

➢ Projektort és laptopot biztosítunk.

➢ Az előadások nyilvánosak.

Poszterek

➢ Mérete: 150 cm (magas) x 90 cm (széles).

➢ A poszterek szövege angol nyelvű.

➢ Poszter helyet biztosítunk.

➢ Bemutatásuk a szokott módon, 2 részletben zajlik majd:

➢ 3 perces összefoglaló (magyarul vagy angolul, maximum 3 angol nyelvű diával),

➢ poszter szekcióban kötetlenül.

Előadás/poszter tartalmi kivonatok

Angol nyelven, terjedelme maximum 700 szó (az ezt meghaladó kivonatokat átszerkesztjük). Az előadások/poszterek tartalmi kivonatát kérjük határidőre a http://www.isza.hu lapon keresztül feltölteni, ahol a benyújtandó absztrakt formai követelménye is megtalálható. (Eloadok_neve.doc formátumban. A cím, szerző(k), tanszék/intézet a feltöltött fájlban is legyen feltüntetve!).

Előadások és részvételi szándék bejelentése: 2024. február. 28. 24.00h

 Regisztráció

➢ Előadások és részvételi szándék bejelentésének határideje: 2024. február 28. 24.00h

A határidő után beérkezett előadások programba való bekerülését nem tudjuk garantálni.

Felhívjuk továbbá a jelentkezők figyelmét, hogy a szóbeli előadások számát (az időbeli korlátok miatt) 30 előadásban maximáljuk. Ezt meghaladó szóbeli előadás esetén a poszter szekcióba sorolásról egy szakmai bizottság dönt, melynek döntését az előadók kötelesek elfogadni.

➢ A rendezvényre regisztrálni csak on-line, a http://www.isza.hu honlapon keresztül lehet, ahol a benyújtandó absztrakt formai követelménye is megtalálható. Ha bármilyen problémája adódik a jelentkezéssel, kérjük, keresse meg a szervezőket vagy a Magyar Geofizikusok Egyesülete Titkárságát (1145 Budapest, Columbus u. 17-23. 4/401, tel/fax: (1) 201-9815).

Részvételi díjak

➢ A számlák három tételt tartalmaznak az alábbiak szerint

Regisztrációs díj

Szállás továbbértékesítés (1 éjszaka)

Étkezés (1 reggeli, 2 ebéd, 1 vacsora)

Összesen

Hallgatók*

12000 Ft

18000 Ft

14000 Ft

44000 Ft/fő

Dolgozók

23000 Ft

18000 Ft

14000 Ft

55000 Ft/fő

* Kedvezményes díj nappali tagozatos diák és doktorandusz hallgatóknak.

➢ Az árak tartalmazzák az ÁFA-t és az idegenforgalmi adót. A számla végösszegét adózási okokból szét kell bontanunk (étkezés, szállás, regisztrációs díj).

➢ A rendezvényen való részvételhez a teljes részvételi díjat ki kell fizetni, részfizetés nem lehetséges.

➢ A rendezvényen csak az előzetesen befizetett, regisztrált résztvevők vehetnek részt és tarthatnak előadást, helyszíni fizetést nem tudunk elfogadni. 

Felhívjuk az MGE és az MFT azon előadást tartó egyetemista vagy doktorandusz tagjainak figyelmét, akiknek problémát jelent a részvételi díj kifizetése, hogy az MGE tagok, a Magyar Geofizikusok Egyesületének Elnökségéhez fordulhatnak támogatásért, melynek feltétele a legalább 1 éves Egyesületi tagság (az Egyesület vezetőségének döntése értelmében a SZJA 1%-ából származó bevételt az előadást tartó fiatalok részvételének elősegítésére kívánja felhasználni). Az MFT tagokat a Magyarhoni Földtani Társulat részesíti támogatásban. A támogatást az on-line regisztráció során is kell kérni, majd írásban elküldeni a kérelmet az MGE-nek, illetve az MFT-nek. Az MFT támogatásra csak azon nappali tagozatos egyetemi hallgatók jogosultak, akik 2024-ben rendelkeznek aktív MFT tagsággal.

Kérjük, hogy amint megkapta a díjbekérőt, melyen szerepel, hogy Önnek milyen összeget kell befizetni részvételi díjként (ez eltérő lehet, mivel a MGE, valamint az MFT tagjai hallgatónként más és más kedvezményt kaphatnak) szíveskedjen átutalni a díjbekérőn szereplő összeget az alábbi bankszámla számra:

➢ Kedvezményezett neve: Magyar Geofizikusok Egyesülete

➢ Bankszámla száma: 10200830-32310195-00000000

Amint az összeg megérkezik a bankszámlára, Ön kap egy számlát a befizetésről.

Kérjük a jelentkezéskor egyértelműen tüntesse fel, hogy kinek a nevére, címére kéri kiállítani a számlát, mivel az érvényes számlázási szabályok szerint végszámlát sztornózni csak akkor lehet, ha meghiúsul a teljesítés (nem vesz részt a rendezvényen a jelentkező). Másik névre és címre új végszámlát nem áll módunkban kiállítani. A fent leírtak miatt kérjük nyomatékosan, hogy gondolják át a regisztráció előtt, kinek a nevére és címére kérik a számlát kiállíttatni.

A távolabbról érkezőknek lehetősége van áprilia 4-én éjszakára szállást foglalni, de ezt a szállásköltséget (18.000.- Ft, mely tartalmazza a következő napi reggelit és az idegenforgalmi adót) mindenkinek saját magának kell fizetnie, a részvételi díjon felül. Ezért kérjük, hogy a regisztrációkor a 0. éjszakát is szíveskedjenek bejelölni, ha van rá igény.

A rendezvényen a legjobb ifjú előadók értékes díjakat vehetnek át az említett kategóriákban, a felkért zsűri, a szponzorok és a közönség döntése alapján.

Az egyesületek által felajánlott díjakat csak egyesületi tagoknak van módunkban odaítélni.

Az Ifjú Szakemberek Ankétja szakmai továbbképzési célú rendezvénynek minősül. SZJ száma: 74.87.15.0.

Helyszín

Hotel Szent István

3300 Eger, Legányi Ferenc utca 12.

Telefon: +36 36 511-300

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A hotel megközelíthetőségéről bővebb információ a http://www.hotelszentistvan.hu oldalon érhető el. A vendégek részére ingyenes parkolóhelyet biztosítanak.

A rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseikkel kérjük a szervezőbizottságot megkeresni:

 Hegedüsné Petró Erzsébet   +36-1-201-9815   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
 Bereczki László  +36-30-597-9875  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Virók András  +36-30-355-5404  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Vári Tamás +36-70-311-2539 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.