Tájékoztató

 A Magyar Geofizikusok Egyesülete Ifjúsági Bizottsága és a Magyarhoni Földtani Társulat Ifjúsági Alapítványa 2018. április 6 - 7-én Hajdúszoboszlón a Hotel Silver épületében közös rendezvényként ifjú geofizikusok és geológusok számára megrendezi az

Ifjú Szakemberek Ankétját.

Az idei rendezvény előadásait 35 év alatti előadóknak és társszerzőiknek három kategóriában hirdetjük meg:

  • elméleti,
  • gyakorlati,
  • poszter szekcióban.


Előadások

Időtartama: 15 perc (vita az előadói blokkok végén).
A bemutatók nyelve angol.
Az előadások angol ill. magyar nyelven egyaránt megtarthatók.
Segédeszközök: projektor
Nyilvánosak.


Poszterek

A poszterek mérete: 150 cm (magas) x 90 cm (széles)
A poszterek szövege angol nyelvű.
Poszterhelyet biztosítunk, kérjük a posztereket akasztóval felszerelni.
 A poszterek bemutatása a szokott módon, 2 részletben zajlik majd:
     • 3 perces öszzefoglaló (magyarul vagy angolul, maximum 3 angol nyelvű diával)
     • poszter szekcióban kötetlenül

Előadás/poszter tartalmi kivonatok
Angol nyelven, terjedelme maximum 700 szó (az ezt meghaladó kivonatokat átszerkesztjük).
Az előadások/poszterek tartalmi kivonatát kérjük határidőre - a jelentkezéssel egyidőben - a honlapon keresztül feltölteni. Formai követelmények megtalálhatók a következő helyen: Formai követelmények
Előadások és részvételi szándék bejelentésének határideje: 2018. február 28.
 


A rendezvényen a legjobb ifjú előadók értékes díjakat vehetnek át az említett kategóriákban, a felkért zsűri, a szponzorok és a közönség odaítélése alapján.

Az egyesületek által felajánlott díjakat csak egyesületi tagoknak van módunkban odaítélni.

A rendezvényen csak az előzetesen befizetett, regisztrált résztvevők vehetnek részt és tarthatnak előadást, helyszíni fizetést nem tudunk elfogadni.

Részvételi díjak (amelyek tartalmazzák az ÁFA-t)

  Regisztrációs díj Szállás továbbértékesítés (1 éjszaka)

Étkezés (1 reggeli, 2 ebéd, 1 vacsora)

Összesen
Hallgatók* 12000 Ft 8000 Ft 9000 Ft 29000 Ft/fő
Dolgozók 23000 Ft 8000 Ft 9000 Ft 40000 Ft/fő

* Kedvezményes díj nappali tagozatos diák és doktorandusz hallgatóknak.

  • Az árak tartalmazzák az ÁFA-t. A számlát adózási okokból kell szétbontanunk.
  • A rendezvényen való részvételhez a teljes összeget ki kell fizetni.
  • A rendezvényen csak az előzetesen befizetett, regisztrált résztvevők vehetnek részt és tarthatnak előadást, helyszíni fizetést nem tudunk elfogadni.


A távolabbról érkezőknek lehetősége van április 5-én éjszakára szállást foglalni, de ezt a szállásköltséget mindenkinek saját magának kell fizetnie, a részvételi díjon felül (8000.- Ft, mely tartalmazza a másnapi reggelit plusz az idegenforgalmi adót).


Felhívjuk az MGE és az MFT azon előadást tartó egyetemista vagy doktorandusz tagjainak figyelmét, akiknek problémát jelent a részvételi díj kifizetése, hogy az MGE tagok, a Magyar Geofizikusok Egyesületének Elnökségéhez fordulhatnak támogatásért, melynek feltétele a legalább 1 éves Egyesületi tagság (az Egyesület vezetőségének döntése értelmében ugyanis a SZJA 1%-ából származó bevételt az előadást tartó fiatalok részvételének elősegítésére kívánja felhasználni), az MFT tagokat pedig a Magyarhoni Földtani Társulat részesíti támogatásban, amelyet az on-line regisztráció során kell kérni. A támogatásra csak azon nappali tagozatos egyetemi hallgatók jogosultak, akik 2017-ben rendelkeznek aktív MFT tagsággal.

Az Ifjú Szakemberek Ankétja szakmai továbbképzési célú rendezvénynek minősül.
SZJ száma: 74.87.15.0.

Kérjük, hogy amint megkapta az értesítést, hogy Önnek milyen összeget kell befizetni részvételi díjként (ez eltérő lehet, mivel a Magyar Geofizikusok Egyesületének tagjai hallgatóként, valamint az MFT tagjai hallgatóként kedvezményt szoktak kapni) szíveskedjen a 10200830-32310195-00000000 (Magyar Geofizikusok Egyesülete) bankszámla számra átutalni az értesítésben szereplő összeget. Amint az összeg megérkezik a Magyar Geofizikusok Egyesületének bankszámlájára Ön kap egy előleg számlát a befizetésről, majd a rendezvény után egy végszámlát. Kérjük a jelentkezéskor egyértelműen tüntesse fel, hogy kinek a nevére, címére kéri kiállítani a számlát.

A rendezvényre regisztrálni csak on-line, a http://www.isza.hu honlapon keresztül lehet, ahol a benyújtandó absztrakt formai követelménye is megtalálható.

Formai követelmények: link

Ha bármilyen problémája adódik a jelentkezéssel kérjük keresse meg a szervezőket vagy a Magyar Geofizikusok Egyesülete Titkárságát (1145 Budapest, Columbus u. 17-23. 4/401, tel/fax: 201-9815).

Regisztrálási határidők:

Előadások és részvételi szándék bejelentése: 2018. február 28.  24.00h

A határidő után beérkezett előadások programba való bekerülését nem tudjuk garantálni.

Felhívjuk továbbá a jelentkezők figyelmét, hogy a szóbeli előadások számát (az időbeli korlátok miatt) 30 előadásban maximáljuk.

Ezt meghaladó szóbeli előadás esetén a poszter szekcióba sorolásról egy szakmai bizottság dönt, melynek döntését az előadók kötelesek elfogadni.

Az egyesületek által felajánlott díjakat csak az egyesületi tagoknak van módunkban odaítélni.

A rendezvénnyel kapcsolatos kérdésekkel kérjük a Szervezőbizottságot megkeresni:

Hegedűsné Petró Erzsébet   1-201-9815 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Petrovszki Judit 70-514-0667 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

          

Budapest, 2018. január 15.       

az MGE Ifjúsági Bizottsága
az MFT Ifjúsági Bizottság